;  HEM     ;  LIVE     ;  RESULTAT     ;  INBJUDAN    ;   ANMÄLAN     ;  ANMÄLDA     ;
Sven-Ingvar
Utskriftvänlig
Kvibergspelen
Ludvig Morell segrade i Lilla Kvibergspelen. GM Hans Tikkanen blev 3:a i huvudturneringen.

I den näst sista GP-turneringen vann överraskande FM Jung Min Seo, Stockholms SS med 7/8. GM Hans Tikkanen, LASK blev 3:a med 6,5/8. Hans fortsätter därmed att leda GP-serien inför sista tävlingen. 14-årige Kaan Küçüksari, LASK, kom på en mycket meriterande 12:e plats med 5,5 poäng efter att bland andra ha slagit GM Tiger Hillarp i rond 7. I rond 8 blev dock Tikkanen för svår.

I klassen under 1600 vann Ludvig Morell, LASK på ett övertygande sätt med 7,5/8. STORT GRATTIS! Ludvig fortsätter därmed att leda Lilla GP-serien inför sista tävlingen. Adam Morell, LASK ligger 3:a i Lilla GP-serien.

Även övriga LASK:are gjorde utmärkt ifrån sig.