Cellavision Chess Cup
Skugga Skugga Skugga
Skugga
HUVUDSPONSOR
ÖVRIGA SPONSORER


SCHACKAKADEMIEN


ELITE HOTEL IDEON
LUNDS KOMMUNQUALITY CHESS

SVEN-INGVAR
SUNDIN
SPARBANKEN SKÅNE
SIGEMAN & Co.NEW IN CHESS


Linje

     ;  HEM     ;  LIVE     ;  RESULTAT     ;  INBJUDAN    ;   ANMÄLAN     ;  ANMÄLDA     ; 
Publicerad den 12 augusti 2015
Daniel
Utskriftvänlig
Avslutningsvis
Några dagar efter att CellaVision Chess Cup är över för denna gång är det dags att summera den gångna helgen.

I egenskap ordförande för LASK är jag oerhört stolt över arrangemanget. Det är riktigt värmande att under turnerningen prata med massor av folk som lovordar arrangemanget och även att få mejl i efterhand med positiva kommentarer om tävlingen. 

Därför vill jag först och främst rikta ett stort tack till alla funktionärer som fick det hela att hända. Utan er hade det inte blivit någon turnering. Det är framförallt ni som ska ta åt er av alla lovorden, för det var er förtjänst. Alla insatser, alltifrån stora till små, bidrog till att göra tävlingen framgångsrik. Personligen tycker jag också att det var inspirerande att se den goda stämningen och att det var så många av er som hjälpte till före, under och efter tävlingen.

Sen vill jag rikta ett tack till alla deltagare i tävlingen, för utan er hade det inte blivit den stora schackfest som det faktiskt blev. Att det blev så många som ställde upp var inte något vi kunde drömma om från början, även om vi anade att det kunde bli stort när vi blev tilldelade GP-status.  

Slutligen vill jag också tacka alla sponsorer som gjorde det möjligt att tävlingen kunde genomföras. Ett speciellt tack till huvudsponsorn, CellaVision AB, som gav oss möjlighet att höja nivån på arrangemanget. Sen är det på plats att nämna att följande också bidrog att arrangemanget blev en succé: Elite Hotel Ideon för de fina ljusa, fräscha och rymliga lokalerna och inte minst kaffet! Sveriges Schackförbund som möjliggjorde att samtliga partier kunde spelas på fina Staunton-set och med DGT-ur ända ner till sista bordet i den Lilla turneringen. Quality Chess som delade ut en bok till varje deltagare. ChessBase som lottade ut material. Schackhandeln som delade ut skrällpriser. Utöver detta tack till: Lunds kommun, Schackakademien, Tetra Pak, Sparbanken Skåne, Sigeman & Co, Sven-Ingvar Sundin och Dunsudde AB.

Naturligtvis finns det också saker som vi kan förbättra och dra lärdom av tills nästa år, men så är det alltid när man börjar med något nytt. Jag hoppas att vi ses igen 5-7 augusti 2016 i Lund. På återseende!

Daniel Semcesen

Linje

FEEDBACK

Chessbase 2019
Chessbase (tyska) 2019
Chessbase 2016

LÄNKAR - LINKS

FIDE - Världsschackförbundet
Sveriges Schackförbund
Dansk Skak Union
Lunds ASK
Lunds Schackakademi
Inte bara schack (Lars Grahn)
Bergens Schackklub
FIDE-rating
New In Chess
ChessBase
Schackbutiken, Göteborg

 
Skugga Skugga Skugga